tag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post2928776897394380852..comments2023-08-30T17:35:53.365+02:00Comments on Bonbon mánia: Mogyorónugátos-Mozart likőrös bonbonGesztenye receptjeihttp://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-27288915163201222342011-05-17T11:29:38.467+02:002011-05-17T11:29:38.467+02:00Rágica!
Örülök, hogy sikerült, 360 bonbon, nem sem...Rágica!<br />Örülök, hogy sikerült, 360 bonbon, nem semmi:-))<br />Régebben p.zsizsu-ként publikáltam a sütisben és a kenyeresben:-))Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-69738650130742514442011-05-15T17:59:10.157+02:002011-05-15T17:59:10.157+02:00Elkészült. Elkészültek! 360 db bonbon!!!!! (Volt n...Elkészült. Elkészültek! 360 db bonbon!!!!! (Volt néhány pillanat, mikor azt gondoltam, nem vagyok egészen normális!)A nugátosban nem csalódtam, állandó vendég lesz!<br />Köszönöm!<br />Én mindenhol rágica vagyok, de veled hogy szoktam találkozni a NLC-n?rágicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-6985483293793936972011-05-12T21:36:01.981+02:002011-05-12T21:36:01.981+02:00Köszönöm a választ :) Kiprobálom, hogy jobban figy...Köszönöm a választ :) Kiprobálom, hogy jobban figyelek a hőfokra és jövök kérdezek ha kell! Nem volt csomós csak valahogy túl gyorsan szilárdult és ezért a kenés szinte lehetetlen volt. Kifordítás utánszép volt a teteje, de az oldala és az alja nem sima hanem olyan mintha csomósra szilárdult volna...erre írtam, hogy girbe gurba :) Mégegyszer köszönöm :))) ZsuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-15746931233701307952011-05-11T11:15:06.267+02:002011-05-11T11:15:06.267+02:00Tücsök Bogár!
Ennek szerintem nem is lehet:-))
Év...Tücsök Bogár!<br />Ennek szerintem nem is lehet:-))<br /><br />Éva!<br />Köszi, kedves vagy:-))<br /><br />Rágica!<br />Örülök, hogy tetszik, majd meséld el milyen lett:-))<br />(Szerintem mi ismerjük egymást, ha Te a NLC-es rágica vagy:-)))<br /><br />Mézeskalács!<br />Anyukám is pont ezt mondta:-))<br /><br />Bianka!<br />Majd a következőből:-))<br /><br />Zsu!<br />Ha csomós a csoki, akkor már a temperálásnál van a gond, nem a kikenésnél. A csokit nem szabad magas hőfokon melegíteni, mert csomós lesz. Szép simának kell lenni a csokinak, amikor felolvad. Ezután lehet kenni. Nem értem mi az, hogy girbe gurba lesz. Valószínű nem fedi mindenhol a formát a csoki. Próbáld meg 3x kikenni, hátha akkor jobban sikerül. Mielőtt kened a hőfoka a csokinak nem szabad 33 fok fölé menni. Ha többet foglalkozol a bonbon készítéssel, akkor elkel egy hőmérő, megtérül a befektetés, mert nagyon szép bonbonokat fogsz alkotni:-)))<br />Ha tudok még segíteni, akkor szólj!Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-30531119091733061942011-05-09T20:29:02.097+02:002011-05-09T20:29:02.097+02:00Nagy szépek és guszták :) Nekem valahogy nem siker...Nagy szépek és guszták :) Nekem valahogy nem sikerül a legelső lépés, nem tudom a forma oldalát szépen kikenni, ecsettel sem! Van valami ötleted? Csomós és girbe görbe lesz ! Előre is köszi! ZsuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-87864044035713809582011-05-09T14:02:25.429+02:002011-05-09T14:02:25.429+02:00KérhetnékKérhetnékBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-2488246572638170412011-05-08T20:51:01.578+02:002011-05-08T20:51:01.578+02:00Nyam nyam!!!Nyam nyam!!!Mézeskalácshttps://www.blogger.com/profile/17746912144030668582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-80516409504702324632011-05-08T15:20:00.188+02:002011-05-08T15:20:00.188+02:00Megvan! Köszönöm! Ez lesz a 7.!
A "kismenyem&...Megvan! Köszönöm! Ez lesz a 7.!<br />A "kismenyem" névnapjára meglepetés bonbont készítek. 7 különböző formám van, de nem volt meg a 7. íz. Nugátom van, saját készítés, saját issssssssssssteni marcipános csokilikőr is. Köszönöm az ötletet!rágicanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-1108821084327787982011-05-08T15:06:22.687+02:002011-05-08T15:06:22.687+02:00Megint csak ismétlem magam, nagyon ügyesen csinálo...Megint csak ismétlem magam, nagyon ügyesen csinálod ezeket a finom bonbonokat.Nagyon guszta!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-6906535033520587672011-05-08T15:04:12.828+02:002011-05-08T15:04:12.828+02:00Ennek sem tudnék ellenállni! Igaz nem is nagyon ak...Ennek sem tudnék ellenállni! Igaz nem is nagyon akarnék. :))Tücsök Bogárhttps://www.blogger.com/profile/14451986855197666462noreply@blogger.com