tag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post6344821564830204341..comments2023-08-30T17:35:53.365+02:00Comments on Bonbon mánia: Marcipános, nugátkrémes bonbonGesztenye receptjeihttp://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-60976733401096094762014-10-17T13:31:40.938+02:002014-10-17T13:31:40.938+02:00Zsuzsa, megnéztem, köszönöm szépen. Rájöttem, két ...Zsuzsa, megnéztem, köszönöm szépen. Rájöttem, két alap hibát is elkövettem, azért lett matt.Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-37352921613236308432014-10-15T23:11:28.079+02:002014-10-15T23:11:28.079+02:00Írtam privit a FB-ra, de még nem nézted meg.Írtam privit a FB-ra, de még nem nézted meg.Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2412610060537875721.post-9700206329838463962014-09-29T16:04:48.827+02:002014-09-29T16:04:48.827+02:00Csodásak a bonbonjaid :-)
Mailt szerettem volna ír...Csodásak a bonbonjaid :-)<br />Mailt szerettem volna írni, de nem találom a címed :-( Segítséget kérek szépen; az a gondom, hogy a táblás csokim és kis csokifiguráim is (olvasztott, fűszerezett csoki formába öntve) kihűlés után, de legkésőbb másnap fényüket vesztik, bemattulnak. 65-70%-os csokit használok, fűszernek kardamom, szerecsendió, ánizs, rum, vanília kivonat, vízgőz fölött olvasztom (nem ég meg a csoki). Nem tudom, mit csinálok rosszul, akkor is bemattul, ha nem fűszerezem. Minden tanácsod előre is köszönöm szépen; garffyka@gmail.comGarffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.com